Servicii oferite - pentru cumpararea, vanzarea sau inchirierea unui apartament in zona de Nord a Bucurestiului

1. Property management

Serviciile noastre de management al proprietatii includ, dar nu se limiteaza la: mentenanta, asigurarea proprietatilor, plata taxelor si a facturilor, redactarea proceselor de inventariere a bunurilor, inregistrarea contractelor la autoritatile competente, verificari periodice a proprietatii, etc.

2. Research si advisory

Agentia noastra efectueaza in mod constant studii de cercetare a pietei, urmarind tendintele si evolutia segmentului imobiliar, atat pe plan intern cat si international. Karma Estate va propune solutii adecvate pentru investitiile dumneavoastra, bazate pe realitatea imobiliara din Romania, astfel incat portofoliul dvs sa va asigure un profit constant si stabil.

3. Relocare

Agentia noastra directioneaza si gestioneaza procesul de relocare, inclusiv organizarea documentelor necesare, gasirea unei locuintei noi, gasirea unei gradinite/scoli, acomodarea prospetilor expati cu noua locatie si cultura locala.

4. Servicii de notariat

Prin intermediul partenerilor nostri de incredere, asiguram o tranzactie rapida si eficienta. Lasati-ne pe noi sa muncim pentru dumneavoastra.

5. Certificat energetic, cadastru si intabulare

Daca ati ales deja sa colaborati cu agentia noastra pentru a va vinde proprietatea , insa nu aveti toate documentele necesare, nu va ingrijorati. Impreuna cu partenerii nostri, ne vom asigura ca toate documentele necesare vor fi livrate la timp pentru o tranzactie rapida.

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]